A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem „Teaching Integrity for Public Officials” címen nemzetközi szakmai konferenciát szervezett Budapesten 2013. december 10. és 13. között.

A Teaching Integrity for Public Officals című szakmai konferencia célja az volt, hogy bemutató tréning keretében megismertesse a magyar integritás-tanítási módszertant a nemzetközi, elsősorban nyugat-balkáni országokból érkező résztvevőkkel továbbá, hogy a résztvevőknek lehetőséget kínáljon az integritás oktatására vonatkozó, haladó nemzetközi módszertanok és az ezekhez felhasználandó eszköztár megismerésére.

A december 13-i konferenciát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rektora nyitotta meg, azon az NKE és a KIM munkatársaink kívül részt vettek a londoni székhelyű Integrity Action, valamint a romániai Partners Foundation for Local Development, továbbá az OECD szakértői is.

A konferencia előadásainak anyagai megtalálhatóak a honlap dokumentumtárában, vagy letölthetőek közvetlenül a jobb oldali kapcsolódó anyagok dobozból is.