Főoldal

Értékek a döntések középpontjában

Publikálva: 2023. november 10.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya a Budapest Főváros Kormányhivatala felkérésére integritásfejlesztő előadást tartott közép- és felsővezetők részére 2023. november 6-8. között. Az előadás célja az volt, hogy olyan integritásérzékenyítő, szemléletformáló előadást halljanak a résztvevő vezetők, amelyet tovább tudnak adni munkatársaiknak, illetve annak egyes elemeit be tudják építeni a napi munkavégzésbe.

Tovább a teljes cikkre

Nemzetközi elismerésben részesült a Nemzeti Védelmi Szolgálat megelőzési tevékenysége

Publikálva: 2023. november 10.

Az EPAC (European Partners Against Corruption - Európai Partnerek a Korrupció Ellen) egy független, informális szakmai hálózat, amely az Európa Tanács tagállamainak több mint 90 korrupcióellenes hatóságát és rendvédelmi szervét foglalja magában, köztük Magyarország is a tagja. A 2004-ben megalakult szervezet célja, hogy szakmai tapasztalatcsere-fórumot biztosítson a szakértők számára a közös stratégiák kidolgozása és a szakmai színvonal fejlesztése érdekében.

Tovább a teljes cikkre

A preventív tevékenység értékalapú megközelítése

Publikálva: 2023. október 25.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat folytatja az állami szervek integritásfejlesztési folyamatait támogató újszerű képzési tevékenységét.

Tovább a teljes cikkre

Egyedülálló NVSZ rendezvény a korrupciós bűncselekményekről

Publikálva: 2023. október 3.

Életutak - Üzenet a rácsok mögül címmel rendezett szakmai kerekasztal beszélgetést a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kara 2023. szeptember 26-án, amelyet a Nemzeti Védelmi Szolgálat által készített, a korrupciós cselekményeket feldolgozó kisfilmek ihlettek.

Tovább a teljes cikkre

Mérföldkőhöz érkezett a preventív tevékenység értékalapú megközelítése

Publikálva: 2023. augusztus 30.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya a társszervek közreműködésével a korrupció és az értékalapú magatartás jelenségéhez kapcsolódó témaköröket feldolgozó képzési csomagot állított össze. A csomag oktatófilmeket, életút filmeket, prezentációkat és interjúkötetet tartalmaz.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció