Főoldal

„MINDIG VAN VÁLASZTÁS!” – az NKE RTK-n folytatódnak a foglalkozások

Publikálva: 2024. február 19.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya az értékalapon folytatott preventív tevékenysége keretében bemutatta az oktatófilmeket, életútfilmeket, prezentációkat és interjúkötetet tartalmazó szemléletformáló, innovatív képzési csomagját a nappali képzés keretében rendvédelmi oktatást nyújtó képzési intézmények (Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Körmendi és Miskolci Rendvédelmi Technikum, Rendőrségi Oktatási Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Adyligeti és Szegedi Járőrképző Tagozat) oktatói állománya számára.

Tovább a teljes cikkre

A preventív tevékenység értékalapú megközelítése

Publikálva: 2024. január 17.

Pilot program keretében vette kezdetét a Nemzeti Védelmi Szolgálat értékalapú magatartás jelenségéhez kapcsolódó témaköröket feldolgozó első szemléletformáló foglalkozása, amit a 10 hónapos rendőrjárőr képzésben résztvevő pályakezdők számára rendeztek meg a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Adyligeti Rendőrképző Akadémián 2024. január 16-án.

Tovább a teljes cikkre

A Nemzet Védelmi Szolgálat az ENSZ tematikus közgyűlésén

Publikálva: 2023. december 20.

A Nemzet Védelmi Szolgálat delegációja is képviselte hazánkat az ENSZ Korrupció Elleni Egyezmény Részes Államainak közgyűlésén.

Tovább a teljes cikkre

Célkeresztben a korrupció – célra tartott a „Z” generáció

Publikálva: 2023. december 11.

Nemzetközi vetélkedőt rendezett a Nemzeti Védelmi Szolgálat a Korrupcióellenes Világnap alkalmából hat ország rendőr hallgatóinak részvételével.

Tovább a teljes cikkre

Értékek a döntések középpontjában

Publikálva: 2023. november 10.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya a Budapest Főváros Kormányhivatala felkérésére integritásfejlesztő előadást tartott közép- és felsővezetők részére 2023. november 6-8. között. Az előadás célja az volt, hogy olyan integritásérzékenyítő, szemléletformáló előadást halljanak a résztvevő vezetők, amelyet tovább tudnak adni munkatársaiknak, illetve annak egyes elemeit be tudják építeni a napi munkavégzésbe.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció