Elindult a Nemzeti Közszolgálati Egyetem integritás tanácsadó szakirányú továbbképzésének harmadik évfolyama 2015. február 26-án.

A tanfolyam évnyitóján dr. Princzinger Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető- és Továbbképzési Intézete vezetője, valamint dr. Pallai Katalin, az Integritás Tudásközpont szakmai vezetője köszöntötte a résztvevőket, bemutatta a tanfolyam oktatóit és ismertette a lebonyolításra vonatkozó legfontosabb információkat.

A képzés megszervezését és lebonyolítását a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető- és Továbbképzési Intézete, valamint Integritás Tudásközpontja végzi, míg a résztvevők toborzásában a Nemzeti Védelmi Szolgálat is aktív szerepet vállalt. Az érintett szervek együttműködésének köszönhetően az oktatás 31 fő részvételével kezdődhetett meg.

A szakirányú továbbképzés célja az, hogy a hallgatók gyakorlatias, napi munkavégzésük során hasznosítható, a közigazgatási szervet veszélyeztető korrupciós kockázatok felmérésére és a szerv integráns működési feltételei elősegítésére vonatkozó ismereteket szerezzenek.

Az integritásirányításról bővebb információ itt található.