Hírek

2024. május 24. 14:50

Három aranyérem az NVSZ reklámfilmjének

Több kategóriában is díjazták a Nemzeti Védelmi Szolgálat hálapénz elleni reklámfilmjét New Yorkban.

2024. május 3. 13:48

Célkeresztben a korrupció – célra tartott a „Z” generáció

A rendvédelmi oktatásban tanulmányokat folytató nappali tagozatos tanulók számára hirdetett meg országos vetélkedőt a Nemzeti Védelmi Szolgálat.

2024. április 29. 14:58

A Monitoring Bizottság alakuló ülése

A Nemzeti Korrupcióellenes Stratégia (2024-2025) végrehajtásának folyamatos nyomon követése annak a bizottságnak a feladata, amely április 29-én tartotta alakuló ülését a Belügyminisztériumban.

2024. február 19. 12:53

„MINDIG VAN VÁLASZTÁS!” – az NKE RTK-n folytatódnak a foglalkozások

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya az értékalapon folytatott preventív tevékenysége keretében bemutatta az oktatófilmeket, életútfilmeket, prezentációkat és interjúkötetet tartalmazó szemléletformáló, innovatív képzési csomagját a nappali képzés keretében rendvédelmi oktatást nyújtó képzési intézmények (Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Körmendi és Miskolci Rendvédelmi Technikum, Rendőrségi Oktatási Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Adyligeti és Szegedi Járőrképző Tagozat) oktatói állománya számára.

2024. január 17. 14:25

A preventív tevékenység értékalapú megközelítése

Pilot program keretében vette kezdetét a Nemzeti Védelmi Szolgálat értékalapú magatartás jelenségéhez kapcsolódó témaköröket feldolgozó első szemléletformáló foglalkozása, amit a 10 hónapos rendőrjárőr képzésben résztvevő pályakezdők számára rendeztek meg a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Adyligeti Rendőrképző Akadémián 2024. január 16-án.

2023. december 20. 10:24

A Nemzet Védelmi Szolgálat az ENSZ tematikus közgyűlésén

A Nemzet Védelmi Szolgálat delegációja is képviselte hazánkat az ENSZ Korrupció Elleni Egyezmény Részes Államainak közgyűlésén.

2023. december 11. 12:46

Célkeresztben a korrupció – célra tartott a „Z” generáció

Nemzetközi vetélkedőt rendezett a Nemzeti Védelmi Szolgálat a Korrupcióellenes Világnap alkalmából hat ország rendőr hallgatóinak részvételével.

2023. november 10. 11:05

Értékek a döntések középpontjában

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztálya a Budapest Főváros Kormányhivatala felkérésére integritásfejlesztő előadást tartott közép- és felsővezetők részére 2023. november 6-8. között. Az előadás célja az volt, hogy olyan integritásérzékenyítő, szemléletformáló előadást halljanak a résztvevő vezetők, amelyet tovább tudnak adni munkatársaiknak, illetve annak egyes elemeit be tudják építeni a napi munkavégzésbe.

2023. november 10. 10:56

Nemzetközi elismerésben részesült a Nemzeti Védelmi Szolgálat megelőzési tevékenysége

Az EPAC (European Partners Against Corruption - Európai Partnerek a Korrupció Ellen) egy független, informális szakmai hálózat, amely az Európa Tanács tagállamainak több mint 90 korrupcióellenes hatóságát és rendvédelmi szervét foglalja magában, köztük Magyarország is a tagja. A 2004-ben megalakult szervezet célja, hogy szakmai tapasztalatcsere-fórumot biztosítson a szakértők számára a közös stratégiák kidolgozása és a szakmai színvonal fejlesztése érdekében.

2023. október 25. 15:41

A preventív tevékenység értékalapú megközelítése

A Nemzeti Védelmi Szolgálat folytatja az állami szervek integritásfejlesztési folyamatait támogató újszerű képzési tevékenységét.