A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) minden évben megrendezi az Integritás hetet párizsi központjában, hogy aktívan támogassa a kormányokat és a szervezeteket az integritás népszerűsítésében továbbá a korrupció ellenes harcban. A rendezvényen, valamint a vezető integritási tisztviselők munkacsoport ülésén a Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztályának munkatársa is részt vett.

A fórum az OECD Integritási Hete részeként, 2017. március 30-31. között, számos szakpolitikai rendezvény mellett került megrendezésre:
Vezető integritási tisztviselők munkacsoport (SPIO),
Az OECD tiltott kereskedelem feltérképezésére felállított munkacsoport,
A DAC GOVNET korrupcióellenes munkacsoport,
MENA-OECD Üzleti integritási hálózat,
Az OECD éves vesztegetés elleni konferenciája.A „Globális korrupcióellenes és integritási fórum” célja volt, hogy választ adjon az egyenlőtlenségekből és kirekesztésből származó globális integritási kihívásokra. A fórum középpontjában az integritási standardok növelése állt, melyek hozzájárulhatnak az inkluzív növekedéshez különféle szakterületeken, így különösen a közszolgálat, a verseny, a közhálózatok, a vállalatirányítás, a fejlesztési együttműködések területén. A panelbeszélgetéseken többek között Robert Fico szlovák miniszterelnök, Arely Gomez González mexikói közigazgatási miniszter, Laura Alonso argentin közetikai államtitkár és Klaus Moosmayer a Siemens compliance igazgatója is szerepet vállalt.