Integritást támogató őszi rendezvényeink

Publikálva: 2018. szeptember 3.


Szeptembertől folytatódnak a KÖFOP-2.2.3-VEKOP-16-2016-00001 azonosító számú „Kapacitásfejlesztés és szemléletformálás a korrupciós esetek nagyobb arányú felderítése, illetve megelőzése érdekében” című kiemelt projekt keretében a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) által az értékelvű működést, a korrupciós kockázatok feltárását és kezelését és általában a szervezeti integritás erősítését célzó események.

A tematikus rendezvényekre a Belügyminisztérium és az NVSZ elektronikus úton küld névre szóló meghívót az érintett személyi körnek külön-külön az egyes eseményekre, akik online regisztrációt követően jogosultak részt venni az adott programon. Tekintettel arra, hogy a rendezvényeken a részvétel a meghívotti kör számára is a korlátozott létszám erejéig lehetséges és regisztrációhoz kötött, érdemes már most feljegyezni a várható dátumokat.


Az aktuális programok résztvevői a korrupció elleni harcban különös felelősséget vállaló szervek, autonóm szervek, közigazgatási szervek munkatársai, integritás tanácsadók, Rendőrség humánpolitikai feladatait ellátó munkatársai, a rendészeti, bűnügyi tudományok és az NVSZ Tudományos Tanácsának kutatási területeit érintő hazai szakértők, NVSZ szakértők, továbbá antikorrupciós szakértők, valamint az üzleti élet szereplői.


Aktuális eseménynaptár:


2018. október 3. Budapest
A GDPR alkalmazása az integritás tanácsadói munkában

2018. október 5. Budapest
Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar hivatásetikai konferenciája

2018. október 17. Budapest
Integritásmenedzsment eszközök a rendvédelmi szerveknél


A november, december folyamán megvalósuló rendezvényeinkről később adunk tájékoztatást.


Rendezvényeinkről bővebb információ a OeDObWU5y5j2Ba21mQG52c3oucG9saWNlLmh1 e-mail címen, illetve a 06 1 462 7539 telefonszámon kérhető.

Menü

Főoldal

Navigáció